HALLO?

Ontdek wie wij zijn...

Advanced Media — Opvallend, gepassioneerd en veelzijdig. Laat je verrassen door inspirerende ontwerpen
en creatieve oplossingen.

 

Wij ontwerpen met passie en oog voor de klant. Hoogwaardige creatieve inbreng, persoonlijke aandacht, snelle afhandeling, flexibel en eerlijke prijzen. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online en offline communicatie kunnen we snel schakelen en de juiste oplossing aandragen. En voor alles wat we zelf niet kunnen huren we onze eigen experts in. Experts waarvan we weten dat ze hun vak verstaan en dus ook leveren wat wij beloven! Het mooie van dit proces is dat jij als klant maar één aanspreek punt hebt nl Advanced Media. Wij bewaken het totaal plaatje en de planning.

 

Enthousiast en gedreven om mooie producten af te leveren, maar ondertussen ook genieten van het proces om zover te komen.

 

Laat je verrassen of inspireren door ons portfolio of kom gewoon eens langs. Onze liefde voor natuur, outdoor en bushcraft steken we niet onder stoelen of banken maar we begrijpen dat niet iedereen die passie deelt. Daarom ben je gewoon welkom in onze warme studio aan de Langeleegte 67 in Veendam.

 

De afgelopen jaren hebben we een mooie samenwerking opgebouwd met Communicatie Buro ACB Media. Door onze krachten te bundelen en kennis te delen zijn we in staat om inhoudelijk en visueel krachtige producten af te leveren. Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking!

beeldmerk-white